Bråvalla 2015 - klart roligast + packlista

BRÅVALLA 2015 ROCKADE
 
Jag har varit väldigt oaktiv här måste jag då säga men jag måste uppdatera om hur bråvalla var även fast det var ca 30 dagar sedan vi åkte dit. ett ord om bråvalla: AWESOME, roligaste och jobbigaste dagarna, det var riktigt kul, bra artister och bra folk man träffade. Det som var jobbigt var att dassen blev typ fulla lätt och ibland tog det as lång tid innan de tömdes, man kände hur håret var ofräscht men man hade inte ork nog att köa för duscharna, sen drack man ändå hela tiden så man klarade sig med våtservetter och torrschampoo och parfym. 
 
Stövlarna var det absolut bästa som jag skrivit på min packlista för det räddade oss rejält för att även om det regnade en del första dagen och sen kom det någon regnskur under bråvalla men annars var det jätte fint väder, men även om det kom lite regn så blev det alltså jätte lerig överallt .. Men vi var lite dumma när vi valde tältplats, det var bra men ändå sjukt långt till dassen så jag fick kissa bakom massa tält för man orkade inte gå dit när man höll på att dö. Sen var det en bit till all mat och till vattenställena men det var väl skönt att det itne var långt att gå till bilen för vi fick as bra parkeringsplats. Dessutom föööör lång kö in på bråvalla men det gick ändå fort. 
 
Men från detta år så finns det låtar som alltid kommer att påminna mig om bråvalla, kommer vilja skrika åt låtarna, sjunga, dansa, hoppa, skratta och få massa minnen från hela helgen. men dessa låtar är väl från de som spelades vid vårat camp. 
1. Sun is shining - Axwell^Ingrosso 
2. Shots & Squats - Vigiland
3. I love it when you cry - Steve aoki
4. Waiting for love - Avicii
5. Like a drum - Guy Sebastian
6. We found love - Calvin Harris 
 
 
Tänkte även på packlista inför festivalen, eller tänkte skriva det viktigaste iallafall. 
- Tält
- Sovsäck
- vattenflaska 
- Brassestol/campingstol: Viktigt att ha med sig för man använde de hela tiden när man var vid tältet och drack och så. dock gick min sönder så försökte laga med silvertejp och de funkade helt okej en stund. lerigt var det så man hade inte klarat sig utan en stol. 
- hänglås till tält : vi hade 1 med kodlås och det var smidigt, vi ville inte direkt bli av med alkohol och allt sånt så var as bra med hänglås när man var inne på festivalområdet. 
- Kläder att sova i: Jag sov i tights och en tjocktröja för det var verkligen iskallt när man skulle sova på natten fast sen gick vi mycket senare och la oss för vi upptäckte att det blev varmare ifall man la sig mot morgonen. 
- Kläder efter väder: Som sagt så kan vädret ändras fort där så om men vet att vädret skiftar så borde man ha både tunna kläder och tjockare kläder.
Regnponcho : Bra för att slippa regn när man inte får ha paraply!
bikini
- Stövlar + skor man inte är rädd om: som sagt var det lerigt, stövlar räddade en men man behövde de inte hela tiden så man behöver andra skor (jag hade converse, stövlar och flipflop. 
- Torrschampoo 
- Liten handduk
- våtservetter/avsminkningsservetter
- liten spegel att sminka sig med. 
- resorb och alvedoner 
- kylväska eller hink - Vi hade en kylväska som vi köpte is till och förvarade våran sprit i, men det funkar med en hink eller låda också. 
- plåster/skavsårsplåster
- ÖLVAGN - Vi fick bära våra ciderplattor från bilen = Kramp i armarna.
- kortlek 
- knäckebröd och skinkost - MAn var hungrig på morgonen och man orkade inte gå och köpa typ "skräpmat" där, så detta var underbart att äta! fanns typ ett supermarket där också men de var en bit från vårat tält. 
Det var en del av packlistan iallafall. 
 
 
 





Janina Englund

Åh jag såg inte dig :(
Hade varit kul att träffas :)

Svar: Åhh va tråkigt att man inte visste om det :( hade varit kul att träffas!
JohannaStyrman

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback